Zorgen voor de toekomst

manager

Wanneer een kind een ongeluk heeft gehad, mentaal niet goed is of plots een weeskind is, komt jeugdzorg te pas. Het woord jeugdzorg is algemeen bedoeld, en staat voor alle zorgvoorzieningen voor jeugd. Wij vinden dat de jeugdzorg meer in actie moet komen, en vinden het slecht dat de overheid en GGD er niet zo veel voor doet. Zo zijn er mensen die problemen thuis hebben, en door de politie naar de GGD wordt doorverwezen. De GGD weet er geen raad mee of heeft geen tijd, en stuurt het persoon weer door naar de politie.

  We willen vooral dat hier meer aandacht voor komt zodat elk kind dat een probleem thuis of op school of met zichzelf heeft gelijk word geholpen. De kinderen zijn namelijk de toekomst, en de toekomst moeten we beschermen. In Nederland zijn er meerdere jeugdzorgen, die onder andere zorgen voor weeskinderen. Dit vinden wij goed, omdat de kinderen zo een goede en leuke toekomst wordt geboden.

Vragen en contact

Heeft u na het lezen van dit verhaal nog vragen over de jeugdzorg, of wilt u graag in contact met ons komen? Dat kan altijd via de contactpagina van de website. Ons professionele team zal al uw vragen beantwoorden. En wanneer u in contact met ons wilt komen kan er een afspraak gemaakt worden. Ons team heeft al jaren ervaring en weet alles over de jeugdzorg. En zal u met alles helpen waar u hulp bij nodig heeft. Wij horen graag van u, en hopen dat u contact met ons opneemt.

jeugd-zorg